روش های مختلفی برای قالیشویی وجود دارد و اگر از همه تکنیک های قالیشویی آگاه نباشید ممکن است انتخاب یکی از این روش ها برایتان کار سختی شود. در اینجا به توضیح برخی از این روش ها می پردازیم.

شامپو فرش

استفاده از شامپو فرش روشی موثر و مفید برای قالیشویی است. در این روش شامپو فرش یا محلول قالیشویی با هدف ایجاد کف به فرش کشیده میشود. مواد داخل کف، کثیفی های فرش را به خود جذب می کنند. سپس به محلول اجازه خشک شدن داده می شود، و پس از خشک شدن محلول خود به خود از فرش جدا می شود و اضافاتش بوسیله جاروبرقی قابل جدا شدن از فرش هستند. شامپو فرش زدن فرش از رایج ترین روش های قالیشویی است چرا که احتیاج به تجهیزات خاصی ندارد و خودتان می توانید انجامش دهید و احتیاجی به رسیدگی قالیشویان حرفه ای ندارد. تنها چیزی که برای این روش نیاز دارید شامپو فرش و جارو برقی است. انواع مختلفی از شامپو فرش در بازار موجود است. اما حواستان باشد که شامپو فرش های خیلی قوی ممکن است به فرشتان آسیب بزنند، رنگ فرش را خراب کنند یا باعث شوند که قسمت های خراب فرش بیشتر به چشم بیایند. باید در انتخاب شامپو فرش و کیفیت آن دقت کنید. همینطور، نباید بیش از حد به فرشتان شامپو بزنید. استفاده از شامپو فرش‌ اقتصادی ترین روش قالیشویی است.

بخارشویی یا مکش آب داغ

بخارشویی یا روش مکش آب داغ، روشی دیگر برای قالیشویی است که بسیار موثر می باشد. در بخارشویی در واقع از بخار استفاده نمی شود، بلکه از آب داغ استفاده می شود. دمای این آب داغ معمولا بین 150 تا 200 درجه فارنهایت می باشد. این آب داغ با فشار بالا به فرش اسپری می شود. فشار و حرارت آب باعث جدا شدن کثیفی ها از الیاف فرش می شود. سپس، کثیفی های جدا شده به درون دستگاه بخارشوی مکیده شده و وارد مخزن آب کثیف دستگاه می شوند. آب استفاده شده در این روش پس از ورود به مخزن آب تمیز دستگاه، با یک شوینده ترکیب می شود.
استفاده از دستگاه بخارشوی از بهترین روش های قالیشویی عمیق محسوب می شود. به علاوه، آب داغ باکتری ها و قارچ ها را می شورد و از بین می برد و به همین دلیل هم خاصیت ضد آلرژی دارد. البته بهتر است که قبل از رفتن به سراغ این روش با یک قالیشوی حرفه ای م کنید که جنس فرشتان را بررسی و دمای مناسب برای بخارشویی آن را برایتان تعیین کند. ماشین های بخارشویی قابل اجاره هستند. قالیشویی های حرفه ای نیز از دستگاه هایی مشابه با دستگاه بخارشوی استفاده میکنن، با این تفاوت که دستگاه های آن ها خیلی بزرگ تر و قوی تر هستند. استفاده از این نوع ماشین ها نیازمند بودجه ای نسبتا بالا است.

پودر خشک

در این روش از آب یا هیچ ماده مرطوبی استفاده نمی شود و‌ به همین دلیل هم این روش به روش پودر خشک یا خشکشویی معروف است. پودر خشک مورد استفاده در این روش ماده جذب کننده است که از شوینده، حلال و مقدار بسیار کمی آب تشکیل شده است. در خیلی از موارد پودر مورد استفاده، جوش شیرین است. این پودر روی فرش پاشیده میشود و با استفاده از ماشین های چرخنده به صورت همگون روی سطح فرش پخش می شود و 15 دقیقه به همین صورت می ماند. سپس با استفاده از جارو برقی پودر و کثیفی های جذب شده به آن از روی سطح فرش پاک می شوند. این روش از این نظر که فرش را خیس نمی کند و دردسر نسبتا کمی دارد روش مناسبی است.

 

منبع :

http://baseblog.parsiblog.com/Posts/116/%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%D9%8A%D9%86+%D8%B1%D9%88%D8%B4+%D9%87%D8%A7%D9%8A+%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%8A%D8%B4%D9%88%D9%8A%D9%8A+%DA%A9%D9%87+%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%A7%D9%86+%DA%86%D9%8A%D8%B2%D9%8A+%D9%86%D9%85%D9%8A+%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%8A%D8%AF/


مرجع اطلاعات استفاده ,شامپو ,قالیشویی ,دستگاه ,پودر ,بخارشویی ,دستگاه بخارشوی ,همین دلیل ,جارو برقی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

برادران دالتون سفارش ساخت تابلو بالابری چیک دانلود|دانلود رمان|دانلود رمان جدید دانلود کده خرید کاشی ارزان قیمت Vincenzormqs3 teren پیکاسو هنر